Samarbejdspartnere

I Company Programme sætter vi stor pris på vores gode samarbejdspartnere, der er med til at gøre en forskel for vores deltagere.

Vi gør det ikke alene

I Company Programme har vi samarbejdspartnere, der både er aktive og involverede. De spiller en afgørende rolle for, at vi hvert år kan udvikle programmet og gøre oplevelsen for vores deltagere endnu bedre.

 

Dansk Industri er mangeårig partner på Company Programme og er derudover hovedsponsor på Danmarksmesterskabet, der altid finder sted i Industriens Hus.

Hvem er Dansk Industri?

Dansk Industri (DI) er en privat finansieret erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, der repræsenterer 10.000 medlemsvirksomheder.

DI’s medlemmer er fordelt på så forskellige brancher som Fremstilling, IT, Rådgivning, Handel, Transport, Service, Energi, Byggeri og Fødevarer.

80 procent af DI’s medlemmer har mindre end 50 ansatte, og gennemsnitligt beskæftiger en mindre medlemsvirksomhed 17 medarbejdere.

Gennem DI’s iværksætterordning tilbyder DI det første års medlemskab gratis til virksomheder, der er under fem år gamle.

Det har DI’s medlemmer valgt at gøre for at give en hjælpende hånd til morgendagens etablerede virksomheder og arbejdsgivere.

Iværksættere kan i løbet af det første år bruge de samme tilbud om juridisk rådgivning, sparringsforløb og netværk som betalende medlemmer.

Læs mere om Dansk Industri

 

Hvad er Dansk Industris bidrag?

Dansk Industri er mangeårig partner på Company Programme og sponsorer hvert år et fast beløb til udviklingen af Company Programme og de aktiviteter, der afholdes som en del af programmet.

Derudover er Dansk Industri fast sponsor på Danmarksmesterskabet, hvor de stiller deres flotte rammer i Industriens Hus til rådighed for både konkurrencen og prismiddagen, ligesom de bidrager med forplejning og mandskabstimer.

- Iværksættere er med til at skabe fremtidens vækst og velstand. Danmark har brug for deres idéer og engagement. Derfor støtter Dansk Industri Fonden for Entreprenørskab og Company Programme, så vi sammen kan inspirere flere unge til at starte egen virksomhed, siger Camilla Khokhar, vicedirektør, Dansk Industri

 

Bliv klogere på vores samarbejde med Dansk Industri

Danske Bank er partner på Company Programme og er derudover sponsor på Danmarksmesterskabet og Danish Entrepreneurship Festival.

Hvem er Danske Bank?

Danske Bank er Danmarks største bank og servicerer både privat- og erhvervskunder. 

I Danmark går Danske Banks rødder tilbage til 1871, og gennem årene er banken vokset gennem fusioner med en række lokale og regionale pengeinstitutter.

Danske Bank har en stærk position på det danske marked, og ønsker som bank at spille en vigtig rolle i det danske samfund og stille deres ekspertise til rådighed. Ikke kun for vores kunder, men også for at bidrage til at skabe vækst i samfundet generelt.

Læs mere om Danske Bank

 

Hvad er Danske Banks bidrag?

Danske Bank støtter Company Programme med regional sparring og priser, priser til vinderne af både regionale mesterskaber og DM, ligesom Danske Bank bidrager med opkvalificerende webinarer og er eventpartner på både Danmarksmesterskabet og Danish Entreprenereurship Festival.

Læs nyhed om partnerskabet, der løber fra 2023-2026 her 

Euronext er i 2023 partner på Blue Challenge for otte udvalgte Company Programme-hold, der alle arbejder med "Blue Economy".

Partnerskabet rummer løbende mentorsamtaler med Euronext, webinarer, national og europæisk finale.

 

 

Andre partnerskaber

En lang række af større og mindre organisationer støtter Fonden for Entreprenørskab, der står bag Company Programme.

Mød dem her

Bliv partner i Fonden for Entreprenørskab