Undervisningsmateriale

I undervisningsmaterialet til Company Programme kan du finde inspiration og konkrete øvelser til, hvordan du kan gribe jeres deltagelse i programmet an. Materialerne er udviklet til de forskellige gymnasielle ungdomsuddannelser HHX, HTX og STX. Det består af lærervejledninger og en række aktiviteter, der giver eleverne mulighed for at arbejde selvstændigt og udfolde sig kreativt.

 

 

Materiale til Innovation og Teknologi

Få det bedste programforløb ved at bruge vores undervisningsmateriale. Dette Company Programme-materiale er målrettet fagene Innovation C og Teknologi B.

Materialet er lavet som et sammenhængende og længerevarende problembaseret projektforløb med udgangspunkt i autentiske problemstillinger, brugerbehov eller elevernes egne visioner og drømme.

Hent materialet

 

 

 

Materiale til Afsætning A & B

Få det bedste programforløb ved at bruge vores undervisningsmateriale. Dette Company Programme-materiale er målrettet faget Afsætning.

Materialet er lavet som et sammenhængende og længerevarende problembaseret projektforløb med udgangspunkt i autentiske problemstillinger, brugerbehov eller elevernes egne visioner og drømme.

Hent materialet

 

 

 

 

PowerPitches der huskes - Sølv, guld & platin

Formålet med læringsforløbet er at gøre dine elever til de bedste pitchere, så de er godt klædt på til konkurrencer, FFE events, eksaminer og livet generelt.

Materialet består dels af en undervisningsguide og øvelsesslides.

Undervisningsguide

Øvelsesslides

 

 

Materialer til ungdomsuddannelser

I Fonden for Entreprenørskab, der står bag Company Programme, udarbejder vi hele tiden nyt undervisningsmateriale til ungdomsuddannelserne, og det har vi samlet på ét sted.

Find materialet her

200 kreativitetsøvelser

Det kan være svært og lidt hårdt at idégenerere for elever, og derfor har vi lavet et materiale, der består af 200 små krea-øvelser til at træne elevernes idéfærdighed - en øvelse til hver skoledag.

Se materialet her

 

 

Dem kan du lære af

Vi har samlet inspirerende og lærerige iværksætterhistorier, som både lærere og elever kan lære af og spejle sig i.

Har du spørgsmål til os?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at logge ind, oprette dig eller svare på dine spørgsmål.

 

Kontakt programleder

Pernille B. Rasmussen 

pernille@ffefonden.dk

Kontakt programleder

Mette Meulengracht Jensen   

mettem@ffefonden.dk