Ekstra tilbud

I forbindelse med Company Programme findes der en række ekstra tilhørende tilbud, som man som elev kan benytte sig af. På denne side kan du læse mere om de forskellige muligheder, vi udbyder, og blive klogere på disse tilbud.

 

 

 

Entrepreneurial Skills Pass (ESP)

Entrepreneurial Skills Pass (ESP) er et tilbud til alle elever, der er med i Company Programme. Ved at gennemføre en selv-evalueringstest (efter deltagelse i Company Programme) og en afsluttende online eksamen får eleverne et internationalt anerkendt bevis på, at de – udover deres faglige viden – har entreprenørielle kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Vi udbyder ESP på både dansk og engelsk. 

 

 

 

 

Euronext Blue Challenge

Euronext Blue Challenge er målrettet Company Programme-hold, der arbejder med ”Blue Economy” i bred forstand. Dvs. ideer, projekter eller produkter, der i bred forstand relaterer sig til bæredygtig udvikling, der direkte eller indirekte påvirker livet i eller omkring verdens kyster. 8 hold udvælges efter ansøgning til at være med, og får herefter tilknyttet en fast Euronext Mentor, adgang til læringsmodul og webinarer, ligesom de udvalgte hold skal præsentere deres ideer til National finale den 2. maj 2024 i Industriens Hus. 

 

Læs mere om Euronext Blue Challenge her

 

 

 

Danske Bank samtaler og priser

Company Programme-elever har mulighed for at søge om at komme til værdifuld sparring med Danske Bank i forbindelse med regionale events, og på baggrund af sparringerne komme i betragtning til en pris på 4000 kr. til den videre udvikling af idéen.

 

 

 

Gen-E - Europas største entreprenørskabsfestival

Gen-E er ikke kun for er for EM-hold! Gen-E rummer også en stor online-del, der er åben for alle Company Programme-hold. Det betyder, at alle Company Programme-hold fra hele Europa har mulighed for at vise deres ide frem på den online Expo-platform. På den måde får de ikke blot muligheden for at brede deres ide ud til et større internationalt publikum, de får også muligheden for at vinde en række online awards og i sidste ende vinde en tur til Gen-E på Sicilien i starten af juli 2024. 

 

Læs mere om Gen-E her

 

 

 

 

Har du spørgsmål til os?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at logge ind, oprette dig eller svare på dine spørgsmål

Kontakt programleder

Mette Meulengracht Jensen

mettem@ffefonden.dk